Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč se ztotožňujete s 80 - 90% ekonomickou migrací?!! Aktivisté IS verbují i v klidových zónách Afriky a slibují, jak se bohatá Evropa postará. Ti, co si zachránili holý život nemají 5000 dolarů za místo na lodi. Přepravní mafie má lepší kšeft než drogový kartel a navíc, část peněz jde do IS. Itálie s Řeckem pláče, ale kam zašantročili značné peníze od EU na ochranu shengenské hranice?!

Řešení: zlikvidovat lodě přepravní mafii a současně s použití sledovací techniky hlídat africké pobřeží. Když se rozkřikne, že přeprava nefunguje, výrazně ubude i zájem. Letákovou akcí informovat zbylé zájemce, že je v Evropě nic dobrého nečeká. Na každého migranta BEZ DOKLADŮ pohlížet jako na podvodníka, který chce obejít azylové zákony.

Pomoc: především vejít ve styk s nejvíce pronásledovanými = syrskými křesťany a dohodnout způsob nejúčinnější pomoci. Často jsou to lidé, co něco umí a mají potencionál v Evropě asimilovat, budou-li chtít. M.j., se dvěma jsem u Jílkové mluvil a přesně věděli, co by pomohlo. Určitě se necpou na lodě, jsou zaznamenány případy, že ti nebozí mladí muži, kterých se tak zastáváte, na lodi křesťany zabili nebo alespoň na volném moři vyhodili z lodi, což vyjde na stejno.

V celém článku jste vůbec nezmínil přepravní mafii a vliv IS; náhoda??!!

2 0
možnosti
Foto

Chci nechat diskusi plynout, ale...Nevím, kde berete ta procenta. Když si pořádně přečtete můj článek tak mj. zjistíte, že mi jde o jistou vyváženost a realitu. Přepravní mafie apod.? No ano, jistě existuje. Mne jen fascinuje, když lidé bez skutečných informací se připojují k hlasité většině. Jinak je přínosné reagovat opravdu jen na to, co jsem v článku napsal. Nějaké smyšlenky a dohady jsou k ničemu ...

0 1
možnosti
Foto

Rozohňování a bědování roztržený pytel. Kde máte jaké konkrétní řešení? Kdejaký srágora se vymezuje, ale co udělá, až přijde na lámání chleba? Nejspíš se podělá (jako obvykle).

http://cesak.blog.idnes.cz/c/465947/tvrde-porno.html

0 0
možnosti

P49e11t17r 86H50a85l75í75k

16. 6. 2015 17:45

argument, ze zeme prijimaly nase emigranty je nesmyslny. V jejich pripade se spojil humanizmus a uzitecnym. Nasi emigranti byli prevazne vzdelani a pracoviti lide, kteri byli pro dany stat prinosem.

Pokud by ale jakkoliv ohrozili hostitelsky stat, humanizmus jde stranou. Prikladem muze byt invaze cikanu od nas do Kanady. Kdyz Kanada zjistila, co jsou zac, okamzite zavedli viza a byl konec s ekonomickou turistikou.

Meli bysme si vzit za vzor Kanadu nebo Australii. Ty nelze narknout z rasizmu nebo nedemokraticnosti. Presto svoje obyvatele chrani.

EU ma spise za cil likvidaci evropske civilizace. Nevim, jestli je to neschopnost nebo nejaky skryty zamer, ale vysledek je pro nas stejne likvidacni.

4 1
možnosti

Tak už je to tady. Totalitní stát. Více peněz tajným službám, policii, armádě, ale uprchlíky stejně přijmout. Nejsem si jistý, myslím, že to byl B. Franklin, kdo řekl:"Kdo obětuje svobodu, kvůli bezpečí, nakonec nebude mít ani svobodu ani bezpečí!"

1 0
možnosti
Foto

Nikdo nikdy mě nedonutí, abych uznal jako svou povinnost, dát hlavu na špalek...Rv

7 0
možnosti

není třeba dávat hlavu na špalek...to nedělali ani Němci, ani Kanaďané ani Američané, když brali české utečence. A Američané dnes berou cca 1000000 lidí z Afriky ročně.  Ale už se jim to také přestává líbit. Ale jistou povinnost pomoci lidem máme vždycky Jde jen o to kolika  a jak a kde můžeme pomoci.

Je ale fakt, že za ten druh vaší poznámky se sbírají PLUSÍKY.....

2 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS